top of page

VARFÖR SKA MAN GÖRA FILLER

FILLER

Fillers används för att återställa volym, minska rynkor, förbättra asymmetri eller framhäva ansiktsdrag som haka, käke, läppar och kindben. 

Genom balanserade behandlingar kan du uppnå naturliga resultat som hjälper till att bevara, återställa och förstärka din unika skönhet.

Prislista

 

Kostnaden för fillers varierar med använd mängd, val av produkt och behandlares kompetensnivå. Priset representerar således en investering i form av kvalitet, service och din säkerhet. För mer ingående rekommendation gällande mängder som passar just dig eller prisuppgifter för din behandling rekommenderas en konsultation.

Utifrån dina önskemål och förutsättningar kommer olika mängder krävas.

Våra priser börjar på 1 ml till en kostnad av 3 200 SEK.

Kombinationsbehandlingar erbjuder vi till ett mer förmånligt pris.

Läppar kostar 2 900 SEK.

BRA ATT VETA

Kom frisk till din behandling, gärna utan smink och undvikt preparat som ökar blödningsrisken; treo, ibuprofen, kosttillskott som omega-3 och vitamin E, minst en vecka före behandlingen.

Giltig konsultation ska vara genomförd minst 48 timmar innan behandlingen.

_LG_6139.jpg

Vad händer vid åldrande?

När vi åldras genomgår vårt ansikte flera förändringar. Benstrukturen minskar i volym, vilket leder till mindre stöd för ansiktets hud och muskler. Fettfördelningen i ansiktet förändras, fettdepåer minskar och förskjuts vilket förändrar ansiktets konturer. Dessutom minskar produktionen av kollagen och elastin, vilket gör huden mer benägen för rynkor och linjer. Hudens förmåga att behålla fukt avtar även, vilket bidrar till en mer torr och mindre spänstig hud. Tillsammans bidrar dessa förändringar till det vi uppfattar som åldrande av ansiktet, med förlorad volym, djupare veck och en förändrad ansiktskontur.

Stabiliserad hyaluronsyra i fillers erbjuder en lösning för att återställa ansiktets ungdomliga konturer och volym och är därför ett populärt sätt att motverka ansiktets åldrande. 

BILDER

FÖRE/EFTER

Vi letar efter personer som är intresserade av att bli modeller till våra före/efter-bilder! Som modell får du tillgång till våra behandlingar till ett reducerat pris i utbyte mot att vi får använda dina behandlingsresultat i vårt marknadsföringsmaterial.

 

Är du nyfiken på att prova våra behandlingar och samtidigt hjälpa oss visa upp kvaliteten på våra tjänster? Kontakta oss idag för mer information och för att ta reda på om du passar som modell för våra före/efter-bilder. 

 • Vad är fillers?
  Fillers är en geléliknande substans bestående av hyaluronsyra som används för att återställa volym, förbättra symmetri, forma och förstärka ansiktskonturer eller minska rynkor.
 • Vad innehåller filler?
  Fillers består av hyaluronsyra, en sockermolekyl som är naturligt förekommande i kroppen. Hyaluronsyra och kollagen bildar en kraftfull duo som bevarar hudens lager och struktur, vilket bidrar till frisk och spänstig hy. Dessutom spelar hyaluronsyra en viktig roll i sårläkning och minskning av inflammationer i huden.
 • Är fillers farligt?
  Bra fillersprodukter som används korrekt av kvalificerade yrkespersoner är fillers generellt säkra, men som med alla medicinska behandlingar finns det risker.
 • Hur länge håller fillers?
  Fillers varar vanligtvis mellan 6 till 18 månader, beroende på typ av filler och behandlingsområde.
 • Är fillers och botox samma sak?
  Nej, fillers återställer volym och slätar ut linjer genom att fylla ut huden, medan Botox får musklerna att slappna av vilket leder till minskade rynkor.
 • Är fillers permanent?
  De flesta fillers är inte permanenta och bryts därför naturligt ner av kroppen över tid. Användningen av permanenta fillers är mer riskfyllda och kan leda till svåra komplikationer. Hos E´Peau används inga permanenta fillersprodukter.
 • Hur går fillersbehandling till?
  Ankom gärna osminkad till din bokade behandlingstid. Efter en kort avstämning tar din behandlare före- och efterbilder. Behandlingen inleds med hudrengöring och eventuell bedövning, följt av injektion med antingen en fin, vass nål eller en rundad canula, beroende på behandlingsområde. Själva injektionen tar bara några minuter, men räkna med 30-45 minuter för hela besöket inklusive förberedelser och eftervård.
 • Vilken fillers ska man ha?
  Valet av filler beror på behandlingsområdet och önskat resultat; en kvalificerad specialist kan rekommendera det bästa alternativet.
 • Vilken fillers är bäst för läpparna?
  Hyaluronsyra-fillers är populära för läppar för dess naturliga känsla och utseende. På kliniken används främst Restylane Kysse till läpparna.
 • Vilka får utföra fillers?
  Legitimerade hälso- och sjukvårdspersonal (sjuksköterska, tandläkare eller läkare) med relevant vidareutbildning och certifiering får utföra fillers.
 • Får man göra fillers när man är gravid?
  Nej, behandlingen på gravida utförs inte på grund av otillräcklig forskning kring säkerheten för fostret.
 • Vad kostar filler?
  Kostnaden för fillers varierar med mängd, val av produkt och behandlares kompetensnivå. Du kan se startpriserna hos E´Peau i prislistan ovan. För mer ingående prisuppgifter rekommenderas en konsultation.
 • Hur ofta behövs påfyllning av fillers?
  Påfyllning rekommenderas vanligtvis var 4 till 18 månad, beroende på typ av filler och individuella faktorer.
 • Kan man göra fillers under graviditet?
  Nej, på grund av brist på forskning är behandling inte rekommenderad under graviditet eller amning.
 • Är det okej att göra fillers när man är förkyld?
  Det är bäst att vänta tills du är helt frisk för att undvika ökad risk för komplikationer eller infektioner.
 • Fillers, vad ska man tänka på?
  Välj en kvalificerad behandlare, se till att vara välinformerad och förstå de möjliga riskerna/biverkningarna, samt ha realistiska förväntningar på resultatet.
 • Är fillers cancerframkallande?
  Det finns inga vetenskapliga bevis som stöder att fillers är cancerframkallande.

FAQ FILLER

bottom of page